Volt

Volt er et av Nordens ledende multibrand konsept for menn. Gjennom en kombinasjon av skandinaviske og internasjonale varemerker og med et stilsikkert interiør. Siden starten den 6. april 2006 med 8 butikker, har Volt eksponentielt økt butikkmassen og omsetningen. I 2015 vil Volt ha 60 butikker i Norge og Sverige.

Ambisjonen er å fortsette veksten og å bli et ledende multi-brand konsept for menn de neste årene. Volt gir ut Volt Magasin to ganger i året, og med et opplag på ca 140.000 er det et av Nordens største gratismagasiner. Innholdet er variert, men mote, livsstil, kultur og intervjuer med aktuelle mennesker er et gjennomgangstema. Magasinet distribueres gjennom Volt butikkene, samt via magasinet King i Sverige og magasinet MANN i Norge. 

Med en kombinasjon av skandinaviske samt internasjonale varemerker presentert i et utsøkt og stilsikkert miljø tilbyr Volt den motebevisste mannen å shoppe i butikker der kunnskap og serviceminded personal utgjør stammen i konseptet. Vi har et stort utvalg av klær, sko og accessoarer som dekker kundenes behov innenfor fritid, jobb eller fest.

Volt sin målgruppe er gutter og menn med selvtillit og som er stilbevisste. De setter pris på butikker som profesjonelt hjelper til med å definere stilen. Inspirert av besøket kommer de ofte tilbake for flere hyggelig handleopplevelser. Varemerkene hos Volt er nøye utvalgt basert på inspirasjon og optimal variasjon. Minimumskravet er at de har en egenart innenfor design og stil. Vi jobber aktivt med å alltid ha trendsettende varemerker som bidrar til å forme morgendagens mote.

Våre Volt Magasin butikker er de største og mest ekslusive butikkene der vi tilbyr kundene en utsøkt bredde og en unik dybde blant våre varemerker. Volt er våre mindre butikker. Her presenteres et mer komprimert men samtidig fullgodt utvalg av våre varemerker.